SMARTlife: Чому варто їсти піцу? У чому готувати? 3 додатка з рецептами!

Сучaсний тeмп життя нaстільки стрімкий, щo чaсoм нeмaє чaсу нa тe, щoб пригoтувaти сoбі щoсь смaчнe і кoриснe. Aлe в цьому немає нічого страшного, коли є техніка, така як електрична піч для піци, яка підходить як для особистого користування, так і для відкриття власного бізнесу: кафе, бару чи ресторану. По суті це професійне обладнання, яке пропонує компанія Enjoy-Trade.

Додатки для допомоги в приготуванні піци — ТОП 3

• Піца Рецепти з фото — поки тільки 500+ завантажень
  • Рецепти піци — як приготувати піцу самому — 10 тис. і рейтинг 4.2
  • Прості рецепти піци — 10 тис. і рейтинг 4.7
  • Шукайте ці програми за назвою в магазинах Google Play і iTunes.

Чому піца — це добре?

Вчені встановили, що вживання піци — це відмінна профілактика ракових захворювань. Зокрема, продукт знижує ймовірність захворіти на рак стравоходу, горла, товстої кишки. Для цього піцу їдять хоча б раз на тиждень.

Ця їжа має дуже багато смаків. Можна купити піцу з куркою, свининою, креветками і будь-якими іншими інгредієнтами. Навіть вегетаріанці цілком можуть підібрати для себе підходящий варіант. А приготувати можна взагалі будь-яку, з найсміливішим набором інгредієнтів. Де купити обладнання для приготування піци, редакція порталу Smartphone.ua вказала на початку статті.

Піцу вважають ідеальною їжею після бурхливого застілля. Ну і нарешті піца обійдеться дуже дешево в приготуванні. В результаті людина отримує насичення і задоволення за невеликі гроші. Маючи власну піч її можна приготувати і вдень, і вночі. Незважаючи на те, що цю їжу вважають блюдом для ледачих, воно виручає тоді, коли раптово приходять гості або просто не залишається часу для готування.

А у вигляді бонусу ще 5 додатків, в яких можна попрацювати на доставці піци:

• Home delivery Fastfood Citybike — більше 1 млн. завантажень. Рейтинг 4.0.
    • ATV Піца — 100000 завантажень.
    • Мото доставка піци — 10 млн. і рейтинг 3.6.
    • ATV Delivery Pizza Boy 2019 — 500 тис. і рейтинг 4.1
    • Big Pizza Delivery Boy Simulator — більше 1 млн. Рейтинг 3.6.