Богдан-Авто Кіровоград: В Україні розпочались продажі Hyundai i30 нового покоління

У сeрпні 2017 рoку в aвтoцeнтрax Нaціoнaльнoгo Aвтoдилeрa рoзпoчaтo прoдaжі xeтчбeкa Hyundai i30 трeтьoгo пoкoління. Рoзрoблeнa у Тexнічнoму цeнтрі Hyundai Motor Europe в Рюссeльxaймі (Німeччинa) мoдeль пoвністю відпoвідaє єврoпeйським стaндaртaм якoсті тa бeзпeки. В Укрaїні i30 нoвoгo пoкoління будe прoдaвaтися у трьox кoмплeктaціяx (Express, Style тa Premium), з трьoмa мoтoрaми тa трьoмa кoрoбкaми пeрeдaч нa вибір.

Aвтoмoбіль для всіx

Hyundai i30 нoвoгo пoкoління — цe ДНК-aвтoмoбіль для Hyundai Motor, щo  прeдстaвляє ядрo брeнду у Європі. Нова генерація моделі призначена для широкої аудиторії. Це розумний та корисний вибір для тих, хто віддає перевагу в автомобілі привабливому дизайну, ефективній та динамічній їзді та повному набору сучасних систем безпеки. Його якість та надійність підтверджується унікальною п’ятирічною  гарантією.

У новому поколінні i30 втілилися найостанніші розробки дизайнерів Hyundai, з точними та пружними лініями, вишуканими поверхнями та скульптурним кузовом, створюючи непідвладний часу зовнішній вигляд. Комбінація чудових функціональних можливостей, таких як місткість, гарна оглядовість та комфорт, доповнюється чуттєвим та впевненим виразом дизайну. Hyundai Motor представляє новий елемент дизайну лицьової частини автомобіля: каскадну решітку радіатору, яка у майбутньому стане новою відмінною рисою для моделей Hyundai.

Інженери-розробники Технічного центру Hyundai Motor Europe у Німеччині поліпшили динаміку та керованість нового покоління i30 під час дорожніх випробувань по всій Європі, у тому числі й на відомому треку у Нюрбургринзі. Завдячуючи жорсткому та легкому кузову, зміст ультраміцної сталі у силовій конструкції якого досягає 53%, новий i30 відрізняється відмінною керованістю, а поєднання поліпшеного на 10% рульового управління та заново розробленого шасі дозволяє водію насолоджуватися динамічним водінням без шкоди для високого рівня комфорту.

Hyundai i30 в Україні: комплектації та ціни

На українському ринку третє покоління i30 буде доступне у трьох комплектаціях. У комплектації Express, вартістю від 510 000 гривень, автомобіль оснащено таким обладнанням: 6 подушок безпеки, системи електронної стабілізації (ESC) та утримання при старті на підйомі (HAC), клімат-контроль з системою антизапотівання, задні парктроники, електрорегулювання та обігрів дзеркал заднього виду, круїз-контроль, підігрів керма та передніх сидінь, система автоматичного відключення живлення Battery Saver, аудіосистема з підтримкою Bluetooth, світлодіодні денні ходові вогні, термовідштовхуюче скло Solar Control, 15-дюймові легкосплавні колісні диски та іншими опціями.

У комплектації Style, вартість якої стартує з 573 300 гривень, покупцю, додатково до опцій пакету Express, доступні вибір режиму водіння Drive Mode Select, електронне стоянкове гальмо з функцією утримання AUTO HOLD, передні парктроники, камера заднього виду, кнопка запуску двигуна та дистанційний чип-ключ Smart Key, електропривід складання дзеркал + підсвічування зони дверей, датчики дощу та тиску у шинах, 5" LCD-дисплей Touch Screen над центральною консоллю, повторювач покажчика повороту на дзеркалах заднього виду, панель приладів SUPER VISION з 4,2" LCD-монітором, 16-дюймові легкосплавні колісні диски та інше обладнання.

У максимальній комплектації Premium, ціна якої починається від 618 400 гривень, додатково до опцій пакетів Express та Style, покупець отримає мультимедійний комплекс з навігацією (кольоровий 8" LCD-дисплей Touch Screen), підтримку додатків Apple CarPlay та Android Auto (через USB-порт), підтримку Bluetooth (з розпізнаванням голосових команд), світлодіодні фари головного світла з підсвічуванням повороту, світлодіодні задні ліхтарі, комбіноване оздоблення сидінь (тканина+штучна шкіра) та 17-дюймові легкосплавні колісні диски.

Нові мотори та трансмісії

В Україні Hyundai i30 третього покоління буде доступний з трьома бензиновими моторами. Базовим двигуном для моделі стане 100-сильний 1.4 літровий атмосферний агрегат Kappa, якій взаємодіє виключно з 6-ступінчастою «механікою». Розгін від до 100 км/год у цієї версії займає 12.6 секунд, а максимальна швидкість – 183 км/год.

Другий силовий агрегат для українського ринку – 1.6 літровий мотор Gamma, потужність якого 130 л.с.. Цей двигун працює у парі з шестиступінчастою механічною або автоматичною КПП. Розгін від до 100 км/год у версії з МКПП займає 10.5 секунд, а у версії з АКПП – 11.5 секунд. Максимальна швидкість – 195 (МКПП) и 192 (АКПП) км/год.

Третій, новий для моделі мотор – 1.4 літровий 140-сильний турбодвигун T-GDi. Він взаємодіє з 7-диапазонною роботизованою коробкою передач DCT з подвійним зчепленням. Розгін від до 100 км/год у цієї модифікації моделі займає 8.9 секунд, а максимальна швидкість складає 208 км/год.

Для замовлення також доступний i30 з новим 1.0 літровим трьохциліндровим бензиновим турбомотором T-GDi, максимальна потужність якого – 120 л.с. Цей двигун буде агрегатуватися виключно із 6-швидкісною механічною КПП.

Нова генерація i30 виробляється на заводі Hyundai Motor Manufacturing Czech у Ношовіце, який було відкрито у 2008 році, и з того ж року тут стартував випуск першого покоління i30. Виробнича потужність цього підприємства складає 300 000 автомобілів на рік, а його продукція відповідає найвищим стандартам якості, виправдовуючи очікування українських покупців.

Детальніше про HYUNDAI i30 New

Дилерська мережа компанії "Богдан-Авто Холдинг" є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів. ТОВ «Хюндай Мотор Україна» — офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні.

Автосалон Богдан-Авто Кировоград

Адрес: г. Кировоград, ул. Героев Сталинграда, 6а

Тел.: (0522) 35-60-40

Время работы: c 9:00-18:00 (сб.-вс.: 10:00-15:00)